В трудни моменти е важно да сме заедно и да

...
 В трудни моменти е важно да сме заедно и да
Коментари Харесай

Вяра Емилова: Няма по-голяма сила от човешката солидарност

 Open photo

 

„ В сложни моменти е значимо да сме дружно и да си оказваме помощ “, сподели лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Ловеч Вяра Емилова при връчването на дарения в помощ на потърпевшите в Карловско от наводненията в края на предходната седмица.

Събитието означи и началото на дарителска акция в цялата област Ловеч като част от националната акция на Българска социалистическа партия.

„ Заедно с общинските съветници на Българска социалистическа партия в Троян и претендентите от листата за народни представители от коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” в Ловеч се включихме с дарения на хранителни артикули в дарителската акция за хората, потърпевши от наводненията в Карловско. Призоваваме повече хора да го създадат, тъй като няма по-голяма мощ от човешката взаимност “, добави Вяра Емилова. Дарението бе предоставено на общината в Троян, откъдето те ще отпътуват за карловските села.

Хранителни артикули, минерална вода, дезинфектанти, медицински материали и артикули от първа нужда може да се дават в офисите на Българска социалистическа партия в общините от цялата страна.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР